Vaderdag 2020

Dagen zoals Vaderdag, Moederdag en Valentijnsdag mogen dan commercieel zijn, de gedachte erachter vind ik wel heel mooi. Er is niets mis met een beetje extra waardering. Naar mijn weten laat ik de mensen om mij heen altijd duidelijk merken hoe blij ik met ze ben. Op zulke dagen wil ik mijn vriend, mijn vader en mijn schoonvader dan ook extra in het zonnetje zetten. Afgelopen zondag vierden wij Vaderdag en de dag ervoor waren wij al bij mijn schoonouders op visite geweest. Ik vind alles leuk om te doen met mijn kinderen, maar voor knutselen heb ik nooit zoveel geduld. Toch vind ik het juist met zulke dagen wel leuk om te doen. Ook omdat het voor Fedde en Yenthe zo leuk is om iemand blij te maken met iets wat ze zelf hebben gemaakt. Kijk mee naar de foto`s van Vaderdag 2020:

Wij startten de dag met een ontbijt, tijdens het ontbijt geeft Fedde de knutselwerkjes en het cadeau aan zijn vader.

Remco speelt wel graag spelletjes via de Playstation. De twee die hij momenteel heeft waren uitgespeeld. De controllers vond ik toepasselijk om erbij te knutselen voor deze dag.

Als lunch neem ik overgebleven pizza van de avond ervoor.

Fedde speelt samen met zijn vriendjes uit de straat. Het is prachtig weer! Het perfecte weer eigenlijk, komende week wordt het behoorlijk warm en dat hoeft helemaal niet zo van mij.

Aan het einde van de middag barbecueën wij bij mijn ouders, mijn vader kreeg cadeautjes en ik nam nog een mooie foto van Fedde en Yenthe voor ze mee.

Ik ben er van op de hoogte dat ik niet het meest mooie handschrift heb, maar het gaat ook om het idee. Dit is wat Fedde en Yenthe voor hun pake en opa hebben geknutseld.

Na de barbecue begon het te regenen en zaten wij gezellig binnen. Dit soort momenten vind ik zo mooi om te zien. Fedde en Yenthe zijn zo geliefd. Wij hebben zoveel geluk dat iedereen in onze familie nog gezond is, iedereen nog bij elkaar is en er geen familieruzies zijn. Ik ben daar echt heel erg dankbaar voor! Hier zit Fedde een boekje te lezen met mijn broertje en zijn vriendin.

Wij stappen niet te laat weer in de auto. Thuis even douchen, dat is altijd wel zo fijn na een barbecue. En wij willen ook niet dat Fedde en Yenthe te laat op bed liggen.

En de bofkont mag thuis nóg een boekje lezen voor het slapen gaan. Deze nam hij laatst mee bij de bibliotheek.

Bij de bibliotheek leende ik slechts één boek. Het is wel een interessant boek, hij leest alleen niet heel lekker weg.

2 reacties

  1. Wat een fijne vaderdag.
    Hier heb ik heerlijke ontbijt voor mijn man gemaakt. Ik zelf moet mijn vader missen maar ik denk dan wel aan hem. Dat hij in de hemel ook wel een fijne vaderdag zal hebben.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s