Naar het bos in Oranjewoud

Als er helemaal geen virusuitbraak was geweest, hadden wij nu al een dikke week in een huisje van Center Parcs in Frankrijk gezeten. Best een gek idee, ik kan mij er nu namelijk helemaal niets meer bij voorstellen. Dat komt natuurlijk ook omdat het al vrij snel duidelijk werd dat deze vakantie niet door kon gaan. Het blijft jammer, dit verblijf in Frankrijk was ongetwijfeld een heerlijke vakantie geweest. In plaats van Frankrijk hebben wij nu een staycation. Wij doen thuis allemaal leuke dingen, hebben samen met mijn schoonouders wat klusjes in huis weggewerkt en zijn een aantal dagen weggeweest. Een van die dagen weg was een middagje naar het bos in Oranjewoud. Een heerlijke middag waaruit blijkt dat je echt geen dure uitjes hoeft te plannen. Gezellig wandelen in het bos, ergens op een bankje even wat eten en drinken en op ontdekkingstocht door het bos. Voor mijn kinderen hoeft het niet zo luxe, voor mijzelf trouwens ook niet! Via Hema kocht ik laatst dit spel, een speurtocht bingo met verschillende categorieën (stad, strand en bos). Vandaag hadden wij een kaartje mee voor een speurtocht in het bos. Hierbij moest je o.a. een pissebed, spinnenweb, veer en een steen zoeken. Wij vonden ze allemaal en tijdens een volgend tripje in de natuur neem ik hem zeker weer mee. Leerzaam op een hele leuke manier! Aan het einde van de wandeltocht begon het nogal te regenen en zochten wij snel een schuilplaats. Dit werd uiteindelijk het hotel dichtbij het bos, hier dronken wij wat in het restaurant en hebben wij gewacht tot het eindelijk weer droog werd. Kijk mee naar de foto`s van deze mooie boswandeling.

3 reacties

  1. Wat heerlijk, zo’n wandeling! Kan me voorstellen dat zoiets ook al een beetje als een vakantie kan aanvoelen. Wat een lieve foto’s ook!
    Ik ga deze zomer ook o.a. met mijn vriend een aantal dagen naar de Veluwe. Daar zie ik enorm naar uit. Het hoeft allemaal eigenlijk niet ver weg en exotisch te zijn om toch als een vakantie aan te voelen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s