Een midweek naar vakantiepark Westerbergen

Deze zomer zouden wij samen met mijn schoonouders op vakantie naar Center Parcs in Frankrijk, door alle maatregelen kon deze vakantie niet doorgaan. Jammer, maar in Nederland kun je minstens net zo leuk op vakantie! Afgelopen maart zouden wij al een weekend naar Drenthe voor mijn verjaardag, alleen toen kwam de lockdown om de hoek kijken en besloten wij dit weekendje weg te annuleren. Er gaan zat verhalen te ronde waarbij het momenteel lastig is een vakantie te annuleren, bij vakantiepark Westerbergen stond een hele vriendelijke dame mij te woord en zij had alle begrip voor de wens om ons weekendje weg in maart te annuleren. Wij kregen een tegoedbon en konden op een later moment een nieuwe boeking doen. Vorige week zou onze tweede week in Frankrijk zijn geweest, de weersverwachting hier in Nederland was prachtig en eigenlijk wilden wij nog wel even op vakantie. En zo boekten wij vrij last minute nog een midweek naar camping Westerbergen in Echten (Drenthe) om samen met mijn schoonouders, vriend en kinderen nog even vakantie te vieren.

Voor wij naar de camping reden, bezochten wij dierentuin Wildlands in Emmen. Dit was een ontzettend leuk uitje, maar hier heb ik zelf niet zoveel foto’s gemaakt. In de buurt van Echten zijn een hele hoop leuke dingen te beleven, zo kun je winkelen in Assen/Hoogeveen/Zwolle en/of Meppel, er zijn leuke fietsroutes in de buurt en kun je met kleine kinderen naar Plopsa indoor of Kabouterland Exloo. Maar op het park zelf kun jij je ook heel goed vermaken!

We verbleven in de accommodatie de Echtense kei de luxe, deze is geschikt voor 6-8 personen. Een prachtig, modern ruim huis waar wij ons goed hebben vermaakt.

Met temperaturen rond de 25-29 graden zaten wij veel buiten bij het huisje en konden mijn kinderen lekker met water spelen.

Naast een binnenzwembad is er ook een waterspeeltuin, hier hebben wij ons dagelijks goed vermaakt en konden wij lekker afkoelen. Mijn dochter Yenthe wilde iedere dag emmen (=Zwemmen), dit was op de laatste dag zelfs het eerste wat ze zei toen ik haar in de ochtend uit bed haalde.

Op de derde dag bezochten wij het struunpad in Koekangerveld, dit ligt een klein kwartier rijden van het vakantiepark. Dit pad is ongeveer 1 kilometer lang en is prima te doen met kleine kinderen, het is ook kinderwagenproof mits het niet heeft geregend. Langs dit pad vind je allerlei leuke leerzame en grappige dingen, kunstwerken en loop je op smalle paden tussen de bomen.

Een prachtige speeltuin op het vakantiepark is altijd een succes, wat hebben ze zich vermaakt!

Iedere dag een ijsje om af te koelen. Wij hebben iedere dag op het vakantiepark gegeten, het eten was echt top! Ik heb sowieso alleen maar positieve woorden over vakantiepark Westerbergen. Het was onze eerste vakantie op dit park, maar zeker niet de laatste!

Vrijdag was het alweer tijd om uit te checken, spijtig! Wanneer je het leuk hebt gaat de tijd altijd veel te snel. De laatste dag brachten wij nog door in Emmen. Dit was ook meteen de warmste dag van onze vakantie. De eerste dag bezochten wij Wildlands, vlak voor deze dierentuin zit een plein met een waterspeelplaats en fonteintjes. Dit was die maandag al een groot succes. Op de laatste dag hebben wij gewinkeld in Emmen en konden Fedde en Yenthe zich uitleven in het water. Wij sloten de dag af bij Mc Donalds. Het was een vakantie voor in de boeken!

8 reacties

  1. Klinkt heerlijk, fijn om er eventjes uit te zijn. Wij gaan uiteindelijk toch nog in September een aantal daagjes naar Centerparcs om als gezinnetje lekker te genieten ❤

    Like

  2. Wat heerlijk zeg! En wat een mooi huisje. Ik ga dit park zeker onthouden. Wij zijn ook druk aan het zoeken naar een mooi plekje om even weg te gaan dus leuk om te lezen dat jullie het zo fijn hebben gehad.♡

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s