Over

Hoi, mijn naam is Tineke, ik ben 29 jaar en moeder van twee prachtige kinderen: Fedde (5 jaar) en Yenthe (3 jaar). Samen met hun papa (Remco) en onze twee katten wonen wij in een knus huisje in Leeuwarden. Ik ben nogal een huismus en vind het erg fijn om thuis te zijn en veel tijd te hebben voor mijn hobby`s, waar bloggen natuurlijk één van is. Mijn vrije tijd besteed ik aan lezen, leuke dingen doen met mijn gezin en afspreken met vriendinnen voor een kop thee.

Ik geniet erg van weekendjes weg, leuke uitjes of op vakantie gaan, dit zul je regelmatig voorbij zien komen in mijn fotodagboekjes. Momenteel hou ik mij erg bezig met slow living en denk graag om de natuur/het milieu. Mijn definitie van langzamer leven is bewust leven/minder dingen op de automatische piloot doen, dankbaar zijn voor alle kleine dingen in je dagelijkse leven, van alle simpele momenten proberen te genieten, niet teveel tegelijk willen doen en veel tijd voor jezelf en mensen die je dierbaar zijn vrij maken.

Hieronder staat beschreven via welke social media accounts ik actief ben. Als je benieuwd bent naar de komende blogposts volg mij dan zeker via Bloglovin, Instagram of Facebook. Heel veel leesplezier, liefs Tineke.

Social Media

Je kunt mij via Instagram volgen voor een kijkje achter de schermen via @MemvanFeddeenYenthe

Via Facebook kun je mij vinden onder mijn blognaam @eenblogvolherinneringen voor alle blogupdate`s

Volg jij blogs het liefste via bloglovin, klik hier om mijn blog te gaan volgen.