Het huis is versierd en de cadeautjes staan klaar!

Het huis is versierd en de cadeautjes staan klaar. Als Yenthe morgen wakker wordt is het haar dag! Mijn kleine lieve meisje! Drie jaar geleden kwam zij ter wereld, om 23.59 op Koningsdag. Bevallen op een feestdag leek mij niets, maar nu is het alleen maar bijzonder. Die Koningsdag kan mij gestolen worden, 27 april is voor ons gewoon alleen Yenthe’s verjaardag. Haar eerste verjaardag waar ze echt bewust van is. 
Voor ik haar naar bed bracht gaf ik haar nog een dikke knuffel en kus, nog een keer lekker in je haren ruiken. Zij geeft mij een aantal dikke zoenen terug. Ze plant er een op mijn wang en een op mijn voorhoofd. Als ik opkijk zie ik haar lachend een duim opsteken. Deze momenten wil ik voor altijd onthouden. Ik was altijd al snel emotioneel, maar sinds ik kinderen heb is het al helemaal erg. Voor de laatste keer stop ik mijn twee jarige meisje in haar bed en leg haar lekker onder de dekens. Ik aai haar over haar hoofd en vertel over alle leuke dingen die morgen gaan komen. Dat er een prinsessen taart zal zijn, slingers en cadeautjes. Daarna sta ik op, zwaai haar gedag, blaas haar een kushandje toe en trek de deur achter mij dicht. Een traan rolt over mijn wang, emotionele trut die ik ook ben! Ik huil niet van verdriet natuurlijk, maar van trots en blijdschap. De verjaardagen van de kinderen zijn altijd zo bijzonder. Iedereen zegt het en ik vond het zo cliché. Maar de tijd gaat verschrikkelijk snel.

Hierna breng ik haar grote broer naar bed. Ook hij kijkt enorm uit naar de verjaardag van zijn kleine zusje. Wij kletsen nog wat en hierna ga ik naar beneden. Tijd om de cadeautjes van Yenthe in te pakken. Ik ben zo benieuwd naar haar reactie morgenvroeg. Van ons krijgt ze het baby born surprise boomhuis, een beautysetje van hout en een ijscokar voor in de zandbak. Fijne Koningsdag allemaal! Wij gaan een dag vol knuffel momenten, cadeautjes, taart en nog meer lekkers tegemoet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s