Twee too good to go boxen ophalen

Ken je dat, dat je echt je dag of ochtend niet hebt? Vrijdagochtend was zo`n ochtend voor mij. Het zat allemaal wat tegen en ik had een humeur waar je u tegen kon zeggen. Na een douche en een momentje voor mijzelf ging het een stuk beter. De rest van de dag heb ik besteed aan knuffelen met Fedde en Yenthe, samen spelen, een uitje naar de bibliotheek en het doen van een paar kleine boodschappen. Aan het einde van de dag reden wij nog door de stad om twee pakketten van Too good to go op te halen.

Een hele lange tijd heb ik geen make up gedragen, ik heb daar gewoon nooit zoveel behoefte aan. Daar komt de laatste tijd trouwens wel wat verandering in. Al kom ik niet verder dan een mascara, bb cream en wenkbrouwpotlood, maar een bodymist is ook onmisbaar.
Terwijl ik mij klaar maak kijkt Fedde toe. Fedde heeft weer een onesie dag, hij leeft echt in dat ding.
Yenthe is gek op poes! Wanneer ik haar meeneem naar beneden na haar middagslaapje, loopt ze meteen naar haar toe.
Wij hebben trouwens twee katten, Kiara, de zwart/witte kat ‘woont’ binnen. Doerak, de lapjespoes, is verbannen naar buiten. Ze was waarschijnlijk wat bang voor Kiara en plaste vaak in huis. Na verloop van tijd waren wij hier behoorlijk klaar mee. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om een huisdier weg te doen. Het was altijd een binnenkat, maar ze is verhuisd naar het hok en heeft de laatste tijd zelfs een aantal muizen gevangen.
Boefje! Yenthe was en is nog steeds altijd een papaskindje. Ik merk dat ze de laatste tijd ook steeds meer naar mij toe trekt. Ze komt mij regelmatig een kusje brengen, wil met mij spelen of gaat gezellig bij mij zitten.
En samen gek doen natuurlijk! Al lijkt het hier of ze het niet zo bijzonder vind. Een paar seconden ervoor moest ze er nog erg om lachen.
Langs de bieb om de geleende boeken terug te brengen en nieuwe mee naar huis te nemen. In Leeuwarden zit de bibliotheek in de oude gevangenis, ik vind dit altijd zo`n mooi gebouw.
Voor Fedde nam ik bovenstaande boeken mee, ik had veel over deze boeken gelezen op andere blogs en was benieuwd of Fedde ze ook leuk zou vinden. De vorige keer zocht hij namelijk wel zelf zijn boeken uit.
Binnenkort heb ik weer eens zin om chicklits mee naar huis te nemen, voor de komende weken lees ik bovenstaande informatieve boeken.
Op de terugweg naar huis reden wij langs twee locaties voor een Too good to go box. Deze is van een bakker vlakbij ons oude appartement. Mocht je nog niet bekend zijn met de app Too good to go: Dit is een app tegen voedselverspilling. Je kunt verschillende verrassingsboxen kopen bij de dichtstbijzijnde deelnemende winkels. In deze box zitten producten die anders in de prullenbak waren beland omdat ze bijna op datum zijn. Meestal is dit diezelfde dag of de dag erna. Bij de box van Hema op de foto hieronder zaten veel dingen uit de kerstcollectie die gewoon houdbaar zijn tot halverwege of eind februari.
De laatste stop is bij Hema in de binnenstad, ook hier kochten wij een Too good to go box. Dit is wel een van de beste gevulde boxen die wij tot nu toe hebben meegemaakt.
Fedde is benieuwd naar alle boekjes. Die van de tijger kent hij al, waarschijnlijk via het kinderdagverblijf. We lezen ze alle drie, daarna typ ik deze blog, breng ik Fedde op bed en kijken wij Flikken Maastricht.

3 reacties

  1. Wat is Too good to go toch tof. Wij halen die regelmatig van de bakker en ook soms van de Hema. Maar daar nog nooit zoveel gehad. De bib is altijd fijn, mooi gebouw!

    Like

  2. Ah, naar die Good to Go boxen ben ik ook zo benieuwd. Grijp tot op heden altijd mis, maar vind het concept echt heel erg goed.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s